Inställt! Insamling till scoutläger i England 2020 Inställt!

7 mars, 2020 av Albin Edlund

OBS INSTÄLLT! På grund utav COVID-19 har vi valt att ställa in dessa aktiviteter. OBS INSTÄLLT!

Några scouter från Engelbrekt Scoutkår kommer i sommar att åka till ett Scoutläger i England och just nu så jobbar de hårt med att samla in så mycket pengar som möjligt för att minska deras kostnader. Vill du bidra till deras resa och samtidigt vara med om en rolig kväll? Välkommna!

”Vi delar med oss av vår Englandserfarenhet, utlovar en rolig och mysig kväll och hoppas se så många som möjligt från hela distriktet på denna aktivitet. Sarah Greatorex som leder kvällen har lång erfarenhet av lägerbålsledning från sitt hemland innan hon kom till oss i Örebro.”
Denna kvällen är den 28 april.

Vi kommer också att ha en fika-dag den 28 mars!

Läs mer i respektive inbjudan:
campfire capers – 28 april
Peak fika – 28 mars