Scoutlokalen

Sedan 1 juni hyr vi en stor lokal i Brickebackens centrum som vi under sommaren kommer att fixa till så att det blir vår alldeles egna. I dagsläget är det ett skal – ett skal som vi kommer att anpassa efter våra behov. Inte skolans, hyresgästernas, fotbollsklubbens… utan scouternas behov!

Vi tror på att etablera oss i Brickebacken och ser att vi på sikt skulle kunna tillföra mycket för barn och unga i området.

Vi kommer kanske behöva hjälp av frivilliga att göra detta till VÅR lokal. Har du kunskap inom el, snickeri, golv eller bara är en hävert på att köra saker till tippen? Hör gärna av dig till oss! Vi kommer att starta en Facebook-grupp där man kan gå med och följa vad som händer och sker i lokalen.

Välkomna till vår nya lokal!

Under vår och höst i bedriver även vår verksamhet i vår stuga Scouthult.